Keresés
-18O
Győr
2020.05.27., szerda (Hella)
  • Főoldal
  • Sport
  • Ingyenesek lesznek a versenyek, Audikkal jár mindenki, bemutatták a formaruhát - minden az EYOF-ról

Ingyenesek lesznek a versenyek, Audikkal jár mindenki, bemutatták a formaruhát - minden az EYOF-ról

Offmedia- 2017.04.19. 14:50
4351
Viszont a megnyitóért 10 eurót kérnek.
Szépen gyűlnek a szponzorok a 95 nap múlva kezdődő győri Európai Ifjúsági Olimpiára. Szerdán újabb mérföldkőhöz érkezett az ország első olimpiai rendezvénye: a Vaskakas Művészeti Központban mutatták be a versenyzők és az önkéntesek formaruháit, írták alá a legnagyobb támogatókkal a szponzori szerződéseket, és jelentették be: hétfőn elindul a jegyértékesítés.

Domanyik Eszter, a győri önkormányzat városmarketing és  programszervezési főosztályvezetője elmondta, hogy a versenyeket ingyenesen lehet majd megtekinteni, de előzetes regisztráció szükséges, amelyet a jegymester.hu oldalon és a győri Baross úti Látogatóközpontban tehetünk meg. Egy ember négy jegyet igényelhet. A jegyeket a sportesemény ideje alatt a nézőtéri  bejáratoknál is meg lehet váltani és átvenni. Borkai Zsolt polgármester beszédében elmondta: "A Magyar Állam és az önkormányzat több milliárd forintos támogatása mellett lényeges, hogy számos vállalkozás érezte fontosnak, az ügy mellé álljon, és segítse munkánkat."

Egyetlen eseményért viszont fizetni kell, méghozzá 10 eurót: a megnyitóért, amelyet az ETO stadionjában rendeznek. Az időpont is ismert: július 23-án, 20.30-kor kezdődik, és a szervezők pazar műsort ígérnek. A regisztráció hétfőn indul.

Bemutatták a versenyzők és az önkéntesek formaruháit (Tánczos Anita divattervező munkái), ebben a Győri Balett táncosai segítettek. Támogatói szerződéseket is köttettek, méghozzá gyémánt-,  arany-, ezüst- és bronzfokozatúak. Nem volt meglepetés: elsőként az Audi Hungária kommunikációs és kormánykapcsolati igazgatója, Lőre Péter látott el kézjegyével egy megállapodást. Mint kiderült, az Audi gépkocsikkal támogatja az ifjúsági olimpiát, 75 autó - az Audi A3-tól a Audi Q7 modellekig –, valamint Volkswagen Multivan kisbuszok segítenek az esemény megrendezésében. Az olimpia lángot is egy Audi Q7 és egy Győrben készült Audi A3 Cabriolet viszi majd.

Az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivált július 23-29. között tartják. A fesztiválra 50 ország 3600 14 és 18 év közötti fiatal sportolója és küldöttsége érkezik 10 sportágban.

Hozzászólások