Keresés
-18O
Győr
2021.03.03., szerda (Kornélia)

Megerősítették a keretet a női kosarasoknál

MTI- 2017.05.19. 12:05
707
Négy új játékost igazolt a női kosárlabda NB I-ben negyedik helyen végzett győri klub.
A CMB Cargo-UNI Győr a honlapján jelentette be, hogy a következő szezontól a külföldről hazatérő, magyar válogatott Krivacevic Tijana, s az eddig Diósgyőrben szereplő Czank Krisztina is aláírt a csapathoz. Szintén Győrben folytatja pályafutását a francia bajnok, Villeneuve D'Ascq cseh válogatott játékosa, Kamila Stepanova. A 193 cm magas kosarasnak a 4-es és 5-ös poszt az erőssége, s Győrben komoly sikernek tartják, hogy euroligás együttesből tudták kiváló ár-érték arányban megszerezni.

A negyedik szerzemény a 23 éves irányító-bedobó Nirra Fields, aki Pánamerikai Játékokat nyert a kanadai nemzeti csapattal 2015-ben.

Forrás:Illusztráció, CMB Cargo-UNI
Biztossá vált, hogy marad Győrben Laklóth Anna, Simon Zsófia, Varga Zsófia, Szabó Petra, Cyesha Goree, illetve a fiatalok közül Török Ágnes, Horváth Krisztina, Kovács Vanessza, Markó Dorina és Simon Anikó.

Fűzy András, a klub társadalmi elnöke elmondta, céljuk, hogy jobb eredményt érjenek el, mint a mostani idényben, s lehetőleg az aranyéremért csatázzanak a bajnokságban. A nemzetközi porondon a Győr az Európa Kupában játszik, melyben az ellenfelek ismeretében lehet majd konkrét célokat meghatározni a sportvezető szerint.

Hozzászólások