Keresés
-18O
Győr
2021.01.24., vasárnap (Timót)

Megvan ki pótolja Heidi Lökét

MTI- 2016.12.06. 12:34
681
Az anyai örömök elé néző Heidi Löke helyére Elghaoui Asmát, a Siófok KC tunéziai-magyar beállósát igazolta le a Győri Audi ETO női kézilabdacsapata.

Forrás:Asma Elghaoui Facebook oldala

A bajnokságban és a Magyar Kupában címvédő, a Bajnokok Ligája előző kiírásában pedig ezüstérmes klub hétfői közleménye szerint az augusztusban honosított játékos szerződése másfél évre szól.

"Fantasztikus lehetőség számomra, hogy a világ egyik legjobb csapatához igazoltam. Nagy öröm és megtiszteltetés lesz Győrben szerepelni. Szeretnék mindent megtenni, hogy a csapat sikeres legyen. Várom már, hogy bizonyíthassak, óriási motiváció van bennem" - nyilatkozta Elghaoui.

A 25 éves kézilabdázó a Siófok KC előtt szerepelt a francia Nimes és az orosz Dinamo Szinara csapatában is. Bartha Csaba klubelnök elmondta, hogy legújabb játékosuk az Érd elleni bajnoki találkozón, december 30-án mutatkozik be győri színekben.

Forrás:Heidi Löke Facebook Rajongói Oldala

Az olimpiai, világ- és Európa-bajnok, valamint háromszoros BL-győztes norvég Heidi Löke november elején jelentette be, hogy várandós, ezért több mérkőzésen már nem lép pályára a szezonban.

Hozzászólások