Keresés
6O
Győr
2017.11.19., vasárnap (Erzsébet)
  • Főoldal
  • Sport
  • Mentő vitte el pályáról a jánossomorjai focistát

Mentő vitte el pályáról a jánossomorjai focistát

Erdélyi József Attila- 2016.09.13. 10:57
300
A megyei I. osztályú találkozón kilenc gólt kapott a Nyúltól a Jánossomorja, azonban egy súlyos sérülés is beárnyékolta a meccset - közölte a Kisalföld. A Jánossomorja védője, Cseri Gergely saját kapusával ütközött, melynek következtében bordatörést szenvedett a játékos. A mentők szállították kórházba Gergelyt.

A kép csak illusztráció!
Forrás:Getty/iStock

„Gergő a meccs tizedik percének környékén egy előrevágott labdára a hazaiak támadójával együtt ugrott fel. A kapujából kifutó kapusunk térde sajnos eltalálta őt, ami után a földön maradt. Ugyan az eszméletét nem veszítette el, de óriási fájdalmai voltak. Mivel láttuk, hogy nagy a baj, mentőt hívtunk"
– elevenítette fel az ütközés pillanatait Varga Róbert, a Jánossomorja edzője a lapnak. – A segítség érkezéséig állt a játék, megpróbáltuk vigasztalni a játékosunkat, kapusunk, aki nem is bírta könnyek nélkül, a mentő megérkezéséig fogta a kezét. A meccs után természetesen kerestük telefonon Gergőt a kórházban, azt üzente, eltörött a bordája és légmelle volt."

Az edző szerint a sérülés is közrejátszott a súlyos vereségben...

„Nyilván mindenkit, engem is megviselt az ütközés, kérdéses volt, hogy a kapusunk tudja-e folytatni a játékot. Végül  maradt a pályán. Érdekesség, hogy Gergő nem belső védő, csupán egy korábbi sérülés miatt játszott ott, ha eredeti posztján szerepel, lehet, nincs ez a baleset. Persze nem csak emiatt kaptunk ki ennyire. Harminchét évig futballoztam, de egyszer sem tapasztaltam ekkora sérüléshullámot. Ezért sok fiatal kénytelen nálunk a pályára lépni, így osztálykülönbség volt a két csapat között" – tette hozzá Varga Róbert.

A Kisalföld szerette volna megkérdezni a sérült játékost is, de ő nem kívánt a balesetről nyilatkozni.

Forrás: Kisalfold.hu

Hozzászólások