Keresés
-18O
Győr
2020.12.02., szerda (Melinda, Vivien)

Nora Mørk március hónap legjobbja

Offmedia- 2017.04.06. 14:00
992
Az Audi Győr játékosa nyerte Az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) szavazását.
Az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) szavazást indított március hónap legjobb játékosainak megválasztására - a női mezőnyben a Győri Audi ETO KC balkezes klasszisa, Nora Mørk nyerte el a megtisztelő címet, írja a klub honlapja. A játékossal készített korábbin interjúnk ITT)

Mørk az eurohandball.com-nak azt nyilatkozta, hogy nagy megtiszteltetésnek vette már a jelölést is egy ilyen komoly mezőnyben, mely tele van világklasszisokkal. Úgy érezte, a márciusi játéka rendben volt, a Bukarest együttese ellen hazai pályán nyújtott teljesítményével, 11 szerzett góljával kapcsolatban a következőt mondta - "ez volt az első alkalom, amikor igazán otthon éreztem magam a pályán Győrben".

Forrás:gyorietokc.hu
Az  (EHF) szavazást indított a 2016/2017-es Bajnokok Ligája versenysorozat ALL-STAR csapatának megválasztására, a voksolás május 2-án (kedd) éjfélig tart, és ITT lehet szavazni.

A jelöltek között szerepel a Győri Audi ETO KC hat kiválósága: Kari Aalvik Grimsbö, Nycke Groot, Görbicz Anita, Eduarda Amorim, Yvette Broch és Nora Mørk, valamint az edzők kategóriájában Ambros Martin.

A Győr vasárnap este 17 órakor lép pályára a francia Metz otthonában, a negyeddöntő első összecsapásán.


Hozzászólások