Keresés
-18O
Győr
2021.03.03., szerda (Kornélia)
  • Főoldal
  • Sport
  • Szombaton Arrabona futófesztivál, terelőúton a buszok

Szombaton Arrabona futófesztivál, terelőúton a buszok

Offmedia- 2017.09.28. 11:32
1515
A Barátság parkban nagyszabású sportfesztivált, egészségnapot tartanak.
2017. szeptember 30-án (szombaton) 8.00 órától 12.00 óráig az Arrabona futófesztivál miatt az Ifjúság körút Szigethy Attila út és Földes Gábor utca közötti szakasza lezárásra kerül, ezért a 9A és 19A jelzésű autóbuszjáratok terelőútvonalon közlekednek.

Forrás:gyor.hu
A 9A járatok a Fehérvári út – Szauter Ferenc utca – Tihanyi Árpád út – Ifjúság körút – Kodály Zoltán utca útvonalon, míg a 19A járatok a Kodály Zoltán utca – Ifjúság körút – Tihanyi Árpád út – Szauter Ferenc utca – Fehérvári út terelőútvonalon közlekednek.

Fentiek miatt mindkét vonal esetén kimaradnak a „Szigethy Attila út, Fehérvári út”, az „Ifjúság körút, Földes Gábor utca” és az „Ifjúság körút 49.” megállóhelyek, helyettük a

9A járatok a „Fehérvári út, Ipar utca”, a „Szauter Ferenc utca, futballpálya”, a „Tihanyi Árpád út, adyvárosi tó” és a „Tihanyi Árpád út, Ifjúság körút” megállóhelyeken, míg a

19A járatok a „Tihanyi Árpád út, adyvárosi tó”, a „Szauter Ferenc utca, futballpálya” és a „Szövő utca” megállóhelyeken állnak meg, illetve az „Ifjúság körút, Kodály Zoltán utca megállóhelyet az út szemközti oldalán érintik.

Hozzászólások