Keresés
-18O
Győr
2021.01.24., vasárnap (Timót)

Tomori Zsuzsa mégis marad Győrben

Offmedia- 2017.03.29. 13:30
1146
Kialakult a Győri Audi ETO KC csapatának végleges, húsz fős kerete a 2017/18-as szezonra, ebben pedig a korábbi hírekkel ellentétben szerepel az FTC korábbi ásza is.
A felnőtt keret kidolgozásánál kiemelten hangsúlyos szerepet kaptak a klub hosszú távú céljai, melyek megegyeznek az új utánpótlás-koncepció szakmai irányvonalaival és a fiatal tehetségek folyamatos beépítésével is. Tomori Zsuzsanna, Korsós Dorina és Lakatos Rita mellett 5 fiatal tehetséggel hosszabbított szerződést a győri női kézilabda csapat.

A Győri Audi ETO KC 2017/2018-as szezonra kialakított húsz fős kerete Tomori Zsuzsannával lesz teljes. Az 149-szeres magyar válogatott klasszis játékos hosszú sérülését követően tért vissza idén januárban a csapathoz. Mind a játékos, mind a klub nehéz helyzetben volt, hiszen a kézilabda átigazolási piac sajátossága miatt kevés ideje maradt Zsuzsannának a bizonyításra. Tomori Zsuzsanna az eltelt időszakban napról napra egyre jobb formában kézilabdázott, de az edzéseken és a mérkőzéseken is bebizonyította a szakmai stábnak, hogy helye van a Győri Audi ETO KC csapatában.

„Tomori Zsuzsanna megmutatta számunkra, hogy a csapat céljai elérésben nagy feladatokat képes végrehajtani. Korábbi döntésünket átgondolva úgy határoztunk, hogy egy éves szerződést kötünk vele, amit örömmel el is fogadott.” -nyilatkozta dr. Bartha Csaba klubelnök.

„Nagyon örülök, hogy sikerült megegyeznünk. Nehéz időszakot sikerült lezárnom, és tudom, hogy Győrben a legmagasabb célokért lehet küzdeni. Szeretnék a csapat segítségére lenni idén, és meghálálni a bizalmat a következő évben is.” - mondta el a Tomori Zsuzsanna.

Forrás:Győri Audi ETO
Két fiatal győri nevelés, Korsós Dorina és Lakatos Rita is hosszabbít a klubbal. A 22 éves, kétszeres Bajnokok Ligája győztes, négyszeres magyar bajnok és ötszörös Magyar Kupa győztes Korsós Dorina hároméves kontraktust kötött a Győri Audi ETO KC gárdájával, míg a 17 éves, rendkívül tehetséges Lakatos Rita ötéves kontraktust írt alá. Mindkét játékos kölcsönben folytatja pályafutását, de a Győri Audi ETO KC vezetése – a korábbiakkal ellentétben - kiemelt szerepet szán a kölcsönben szereplő győri sportolók tehetséggondozására és velük való szoros kapcsolattartásra kölcsönszerződésük ideje alatt is.

A Győri Audi ETO KC játékoskerete a 2017/2018-as szezonra:

Afentáler Sára, Eduarda Amorim, Bino Boglárka, Bódi Bernadett, Yvette Broch, Asma Elghaoui, Görbicz Anita, Kari Aalvik Grimsbö. Cornelia Groot, Anne Mette Hansen, Hársfalvi Júlia, Kiss Éva, Jana Knedlikova, Nora Mörk, Stine Bredal Oftedal, Pál Tamara, Puhalák Szidónia, Szilovics Fanni, Tomori Zsuzsanna, Varga Emőke.

További hírek a klubról ITT!

Hozzászólások