Keresés
-18O
Győr
2020.10.20., kedd (Vendel)

Várja a sportolókat az aranyparti EYOF-sátor

Offmedia- 2017.07.20. 10:00
1549
Az Aranypart II oldalában épült fel a hatalmas, 140 méter hosszú, 30 méter széles létesítmény.
Napok óta készen áll az a hatalmas sátor, ahol a fiatal sportolók és az őket kísérők étkeztetését biztosítják. Szigorú feltételeknek kell megfelelni, a felelős csapat már készen áll.

Forrás:OFF média
Naponta 1200-an étkezhetnek egyszerre a győri Széchenyi István Egyetem mellett kialakított étkezősátorban az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál alatt. A 140 méter hosszú, 30 méter széles óriás létesítményben reggelit, ebédet, vacsorát biztosítanak a sportolóknak, valamint a csapattagoknak.

Forrás:Marcali Gábor
A 4200 négyzetméteres sátor étterme mellett az Olimpiai faluban, egy 60 méter hosszú, 30 méter széles, 1800 négyzetméteres sátor épült, melynek éttermében azonos színvonalon biztosítják az étkeztetést a sportolóknak, valamint az őket kísérő csapatnak. Az éttermekben minden esetben feltüntetik az ételek kalóriatartalmát, valamint az egy adagban található fehérje, szénhidrát, só, cukor mennyiségét, valamint jelölni fogják, hogy miben található laktóz, glutén, azoknak, akik érzékenyek ezekre az összetevőkre.

Forrás:Marcali Gábor
A legkorszerűbb konyhatechnikai eszközökkel felszerelt építményekben több százan dolgoznak majd naponta azon, hogy mindenki magas színvonalú ellátásban részesüljön.


Hozzászólások