Keresés
-18O
Győr
2021.01.24., vasárnap (Timót)
  • Főoldal
  • Sport
  • Világ- és Európa-bajnok irányító az Audi ETO új igazolása

Világ- és Európa-bajnok irányító az Audi ETO új igazolása

Offmedia- 2017.03.09. 09:14
1051
A norvég Stine Oftedal a francia Issy Paris csapatát hagyja el a győriek kedvéért
Világ- és Európa-bajnok játékossal erősített a Győri Audi ETO KC csapata, a norvég Stine Oftedal 3 évre írt alá. Oftedal a francia Issy Paris csapatát hagyja el a Győri Audi ETO KC kedvéért.

Stine Oftedal a klub honlapjának nyilatkozott:

„Nem tudom szavakba önteni az érzést, hogy végre itt lehetek. Számomra egy álom vált valóra azzal, hogy Győrbe igazolhattam az Audi ETO-hoz. Honfitársaim rengeteg jót meséltek a győri csapatról és a szurkolókról, már nagyon várom, hogy pályára is léphessek új csapatomban. Úgy érzem a Párizsban eltöltött évek után jó helyre igazoltam, szeretnék még jobb játékos lenni és szeretnék sok-sok trófeát nyerni a győri színekben. Természetesen jól ismerem a csapatot, folyamatosan figyelem őket, várom a közös munkát leendő csapatársaimmal.”

Forrás:gyorietokc.hu

Stine Bredal Oftedal 25 éves, norvég, irányitó poszton szerepel. A norvég válogatottal 2011-ben és 2015-ben nyert világbajnokságot. Európa-bajnok (2010,2014,2016), a riói olimpián  bronzérmet szerzett nemzeti válogatottjával.

„Agilis, sikerorientált játékosról van szó, aki már nagyon várja, hogy a Audi ETO-ban szerepelhessen. Bízunk benne, hogy személyében olyan sportoló érkezik Győrbe, aki a jövő években is meghatározó szereplője lesz csapatunknak” – nyilatkozta dr. Bartha Csaba, a klub elnöke.

Hozzászólások