Keresés
-18O
Győr
2021.01.20., szerda (Fábián, Sebestyén)

Esővel és telt házzal kezdett idén a SZEN

SZEN- 2017.04.20. 15:04
554
Tél Tábornok rövid visszatérése nem vette el a fesztiválozók kedvét a bulizástól, így rég nem látott telt házzal üzemelt a Bridge tegnap éjjel.

A SZEN történetében páratlan áprilisi zimankó zúdult Győrre tegnap. Kár tagadni, pocsék idő várta a látogatókat. A nappali program kizárólag sporteseményekre szűkült. Mivel a röplabda, az asztalitenisz és a sakk fedett helyen voltak, nem érintette őket a téliesre fordult időjárás. Szerencsére ez nem szegte kedvét senkinek, sőt, a sakkversenyen – a hagyományokhoz híven – a Matematika Tanszék több oktatója is képviseltette magát.

Tél Tábornok rövid visszatérése nem vette el a fesztiválozók kedvét a bulizástól, így rég nem látott telt házzal üzemelt a Bridge tegnap éjjel. Amilyen fagyos volt az idő kint, olyan forró volt a hangulat bent! Jó volt látni, mennyi embert megmozgatott az Animal Cannibals koncertje, illetve az alsó szinten Katapult DJ fergeteges bulija. Ráadásul a győri egyetemisták számára a szerda a hagyományos partinap a héten, így ennek a hatása is észrevehető volt a látogatottságon.

A 0. nap azonban csak a ráhangolódás volt. A SZEN még csak most kezdődik…

Hozzászólások