Keresés
-18O
Győr
2021.02.26., péntek (Edina)

Hatalmas bulival ért véget az idei SZEN, máris hiányzik!

Offmedia- 2017.04.23. 11:33
1971
A negyedik nap végére nem maradt más, csak a jóleső fáradtság, élmények hada és a vágy: jöhet a fesztiválszezon, és jöjjön a következő SZEN!

Majdnem szétesett a nagysátor a Széchenyi Egyetemi Napok utolsó éjszakájának kezdetén, akkora volt a tombolás az első fellépő alatt. A Paddy and the Rats ír punk rockzenét játszik, igazi vérmes kocsmazenét, tele lendülettel, vitalitással, élettel. Imádják Győrt, imádják a SZEN-t, nem először játszottak az egyetemi napokon, mindig hatalmas sikerrel. Készítettünk egy interjút a dobosukkal, Seamus Connelly-vel és Cameron Webbel, világhírű producerükkel (Cameron 12 évig dolgozott együtt a Motörheaddel, Grammy-díjat is kapott), ezt a napokban olvashatjátok az Off Médián.

Forrás:Youtube

A Paddy and the Rats nem állt meg, egyhuzamban nyomta le a koncertet, dicséretre méltó energiával. A közönség vette a lapot, néhány duhaj legény pedig végigpogózta az egész koncertet. Annyira átjött az ír kocsmák érzése, nem egyszer zöld manókat véltünk látni a közönség soraiban, aztán meg Leo DiCapriót, amint előadja nevezetes táncát a Titanicból, az fedélközből, ír barátai társaságában. A Freedommal zártak, nekünk pedig alig volt időnk arra, hogy feltöltődjünk pár sajtos hambival meg alkohollal, máris jött az Intim Torna Illegál. Kicsit nehezen indult a koncert, elkezdett csöpögni az eső, és tekintve, annyian voltunk, a sátor alá nem mindenki fért be, volt, aki tarthatott az elázástól. Mármint felülről. Aztán nem jött eső, viszont megérkeztek a nagy, ezerszer dúdolt számok, A mennyország kapujában, Vágjál lyukat a kádba, Eva Mendes. Lendültek a kezek a magasba, szálltunk a fény felé.

Forrás:Szami/Raw Agency

Pedig még igazából alig kezdődött el az éjszaka, érkezett a New Level Empire a nagyterembe, aztán Sikztah a Bridge felső szintjén zenélt, az alsón pedig a győriek szeretett Golyója fokozta a tempót. Hideg napokkal kezdődött a SZEN 2017, de egyre melegebb lett, a férfi illemhelyiség piszoárja is rendbe tétetett a végére, a lelkek is kisimultak. Elszállt a felesleges gőz, a negyedik nap végére nem maradt más, csak a jóleső fáradtság, élmények hada és a vágy: jöhet a fesztiválszezon, és jöjjön a következő SZEN, mert máris hiányzik.

Hozzászólások