Keresés
-18O
Győr
2021.01.20., szerda (Fábián, Sebestyén)

SZEN 2017: a Wellhello "megcsinálta hidegben is" a bulit - fotók

Offmedia- 2017.04.21. 10:25
2691
Mackókészítés, telt házas Wellhello- és Hősök-koncert, egyre legendásabb éjszaka, na meg persze izgalmas beerpong volt többek között a második nap kínálata a Széchenyi Egyetemi Napokon.
Essünk túl az elején az egyetlen negatívumon, ami a Széchenyi Egyetemi Napok kapcsán eddig elmondható. Ez pedig ugye az időjárás, ami nem csak programokat, de mivel erős és jeges szél volt, majdnem embereket is borogatott. Elmaradt az évente megrendezett, méltán híres püspökerdei futás, meg a Chill Park sátra sem áll még - de szerencsére semmi más területen nem venni észre, hogy a szervezők bizonyára nem ilyen áprilisi hétvégére készültek. Volt stand up-comedy, sportok, színes programok, minden, mi szem-szájnak ingere.

A csütörtöki nap egyik fénypontja a "legcukibb programként" beharangozott mackókészítés volt, amelyben mindenki a maga ízlésére szabhatta a kapott játékszert. A lilától a barnán át a rózsaszínig rengeteg változatot láttunk, és békés, mosolygós arcokat, ahogy gazdáik hímezték a macik szemét, száját. Lakli egyetemista fiúk mélyedtek el a varrás rejtelmeiben, szakértő segítségével.

Miközben a Bridge kávézójában egy kicsit visszamerülhettünk a gyerekkorba, az alsó szinten hatalmas volt a hangzavar. A magyarországi karriert is befutott beerpong bajnokságának első meccseit rendezték délután - a döntőkre este került sor. Napközben rengeteg indulót láttunk, lelkesen dobálva a pingponglabdákat, estére kevesebben maradtak, de az elfogyasztott alkoholnak és a tét növekedésének hála annál hangosabbak lettek.

Forrás:Szalai Anna | RAW Agency
"SOKSZOR MONDTAD MÁR, VISZLÁT, VISZLÁT"

A Bridge volt az éjszakai események színtere is. A folyóparton felállított sátorban először a Fish! melegítette fel a szíveket, majd jött a Wellhello. Flour és Diaz az egyik legnépszerűbb hazai együttes manapság, nagyon sokan rajonganak értük, erről ismét meggyőződhettünk.  Tavaly nyáron jártak legutóbb Győrben, akkor a Halott Pénzzel közös koncertjükön dugig volt nem csak a Dunakapu tér, de szinte az egész belváros. Hideg ide vagy oda, ezúttal is telt ház volt, a rajongók összepréselve énekelték a fiúkkal a legnagyobb slágereket.

Forrás:Szalai Anna | RAW Agency
"MUTASSUK MEG, HOGY MENNYIEN VAGYUNK!"

"Megcsináljuk a hidegben is!" - ígérte a közönségnek az elején Flour, és be is tartották a szavukat: forróra sikerült koncertet adtak. Előkerültek a feldolgozások, a Balaton nyár és az Üljenek a fiúk ülébe  a lányok, de persze az összes, mindenki által ismert dal elhangzott, volt Retúrjegy, #Sohavégetnemérős, Gyere és táncolj. Diaz utánozhatatlan hangja, Tomi szövegei tényleg a nyári fesztiválok hangulatát varázsolták a csütörtök éjszakába. Bár egyetemi napok, bárki jöhetett - és tényleg, két sláger között körülnézve azt láttuk, a harmincas-negyvenes korosztályban is vannak rajongói a Wellhellónak.

Forrás:Szalai Anna | RAW Agency
Forrás:Szalai Anna | RAW Agency
A Hősök koncertje már a Bridge fedett részén volt, ott már tényleg zsúfoltan bulizott mindenki.  Aztán Andro szórakoztatta a népet, aki pedig ott maradt éjfél utánra is, annak eszébe juthattak Flour pár órával korábban mondott szavai: a végére "elérjük az eget...!"

Hozzászólások