Keresés
-18O
Győr
2021.03.05., péntek (Adorján, Adrián)

Wellhellóval, Punnany Massiffal jön a Széchenyi Egyetemi Napok!

Offmedia- 2017.04.10. 14:14
4486
Jövő hét végén, április 19. és 22 között dübörög Győrben a SZEN, amely a hallgatókat és a városi lakosokat egyaránt célozza meg. Több, mint 15 élő koncert, 5 sztár DJ, sport és kulturális programokkal. Az Off Média külön meglepetéssel készül!
Pereg a visszaszámlálás, már csak 8 nap, és itt Győr legnagyobb ifjúsági rendezvénye, a Széchenyi Egyetemi Napok. Ma tartották az esemény sajtótájékoztatóját, méghozzá az egyetemen.

Az április 19. és 22. közötti négy nap a szórakozásról, a kikapcsolódásról szól. A helyszín a Bridge illetve a kampusz lesz, az Aranypart mellett. A sajtótájékoztatón elhangzott, hogy a rendezvény kinőtte a kereteket, és a hallgatók illetve a középiskolás diákok mellett a városi lakosságra is számítanak, nekik is számtalan  programot mutatnak be.

Mit kínál a SZEN?

A négy nap alatt több, mint 15 élőkoncertet, 5 sztár DJ-t, kulturális- és sportprogramokat és még számos izgalmas aktivitást. a rendezvény egyik fő eleme a sportprogramok sorozata, amely már a 0. napon, azaz április 19-én kezdetét veszi. Ezen a legnépszerűbb sportágak mindegyikében kipróbálhatják magukat a fiatalok és idősek egyaránt.

Forrás:Szalai Anna | RAW Agency
Forrás:Szalai Anna | RAW Agency
A fellépő zenekarok névsora magáért beszél. A 0. napon lesz például Animal Cannibals és Katapult DJ, az 1. napon két fiatal banda, a Your Welcome és a FISH! után jön az egyik fő név, a Wellhello, majd a Hősök. Pénteken Belga, Punnany Massif és Soulvawe lesz a koncertkínálat, aztán Süly és Yamina teszi fel a korongokat. A zárónapon WOK, Paddy and the Rats és az Intim Torna Illegál lép fel, utána pedig egy kétszintes szórakozásként Sikztah és Golyó pörgeti át a lemezeket a vasárnap reggelbe.

A sportprogramok között ott lesz a népszerű püspökerdei futás, aztán a foci- és röpibajnokság, kerékpárverseny. A helyszín a Bridge Hallgatói és Ifjúsági Klub lesz, illetve a Bridge parton fesztiválsátorral, nagyszínpaddal és egyedülálló vizuáltechnikával várják a kikapcsolódni vágyókat.

Forrás:Szalai Anna | RAW Agency
A rendezvénnyel kapcsolatos összes részletet és a karszalaginformációt megtalálni a szenfeszt.hu oldalon, illetve a facebook.com/szenfeszt-en. Végezetül pedig egy extra jó hír: a programfüzetben megtaláljátok az Off Média ajándékát is, élvezzétek, használjátok!

Hozzászólások